menu

ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

"ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ": Παραδόθηκε σήμερα (13/06) ένα ακόμη ποδήλατο σε αποφυλακισθέντα νεαρό κ.α.

Προ καιρού, είχαμε κάνει μια έκκληση -στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας- για την ανεύρεση ενός ποδηλάτου και ενός πλυντηρίου. Επρόκειτο για δύο περιπτώσεις, ενός αποφυλακισθέντα και μιας πλημμυροπα-θούς υπερήλικης κυρίας. 

Ανταποκρίθηκαν τέσσερεις συμπολίτες μας και μας παρέδωσαν 4 μεταχειρισμένα ποδήλατα, το οποία συντηρήσαμε σε ειδικό με την οικονομική ενίσχυση κάποιου ανωνύμου συμπολίτη μας. Τα 3 ποδήλατα παραδόθηκαν σε αναξιοπαθούντες. Το τελευταίο θα παραμείνει στο ΚΕ.Δ.Α.Β για να εξυπηρετούνται κρατούμενοι -που βρίσκονται σε άδεια-  για να  μεταβαίνουν  καθημερινά στο Αστυνομικό Τμήμα Βόλου (στο Αλιβέρι), για να σφραγίζουν τη γραπτή άδειά τους.

Όσον αφορά το πλυντήριο, 
Κάποια ημέρα της Μ. Σαρακοστής, μας τηλεφώνησε κάποιος κύριος και μας διαβεβαίωσε πως μετά να το Πάσχα θα μας παρέδιδε ένα μεταχειρισμένο πλυντήριο, για την ηλικιωμένη κυρία. Δυστυχώς, δεν είχαμε καμία νέα επικοινωνία και η πλημμυροπαθής κυρία έμεινε με την αγωνία της. Είναι ανάπηρη και δεν μπορεί να πλένει με τα χέρια της. 

Ο καλός Θεός, ο Κύριος Ιησούς Χριστούς, φώτισε μια ομάδα ενοριτών μιας γειτονικής κωμοπόλεως -που άκουσαν την έκκλησή μας από το ραδιόφωνο της τοπικής μας Εκκλησίας- και μας παρέδωσαν χρήματα για να αγοράσουμε ένα καινούργιο πλυντήριο και να το παραδώσουμε στην αγωνιώσα ηλικιωμένη αδελφή μας. Ήδη, είμαστε στην διαδικασία παράδοσης της ηλεκτρικής  συσκευής. 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ 
την ομάδα των κυριών του Σέσκλου για την πολύτιμη συμβολή τους στον καθημερινό αγώνα που δίνει ο "ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ" και οι συνεργάτες του.  Μακάρι, να βρεθούν και άλλοι μιμητές. 

▣ Γίνετε μέλη στη σελίδα μας στο Facebook: ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου